2009. április 27., hétfő

A második szülinap

A TORTA. Szerintem szép lett, és a lényeg, hogy Zénónak nagyon tetszett és én készítettem. Azt hiszem ügyes vagyok. Jövő hétre készül a hello kittys Rebekának.

A dekoráció egy része, szintén én pingáltam a Bajnai csomagra való tekintettel. A szoba más részein is temérdek lufi volt, ami az első boldogság volt édesemnek, mikor felébredt, majd mikor már kibámészkodta magát lufi ügyben megkérdezte, hogy hol vannak a vendégek. Gőze nem volt arról, hogy mik is azok a vendégek.



Egy ajándék Ijénke mamától. (persze én választottam, mert hát ki más akarna "parasztot" csinálni a gyerekből.)


És mégegy ékes bizonyíték arra, hogy hogyan próbáljuk meg becsempészni a vidéket a lakótelepi negyedikre. Tesco-s farm, nagyon jó és szép, bár bevallom én építem minden nap ilyen kis szépre, majd utána Zénó szétszedi apró darabokra, és én este lefekvés előtt újabb életképet hozhatok össze. Szóval már megint én kaptam az ajándékot. Persze Zénó is imádja ám.


És ők a gyerekvendégek. Az össszes unokatesó végre egy képen. Nem volt egyszerű egy helyben tartani őket, és mivel két helyről fényképeztek így persze a fele erre , a fele arra néz. Sebaj szépek és boldogok.
Majd més teszek fel olyan kéeket is, ahol épp örül és ámul Zénó babám, aki már elmúlott két éves.

2009. április 20., hétfő

Apával






Mókás képek




Húsvéti utólagos

Keresőben...majd találóban...és boldogan






...már tudom, hogy mikor nyernek értelmet az ünnepek.

...és mert szombaton nem voltam...

...boldog névnapot Perec...

Az ajándék megfelelő???:))))

2009. április 15., szerda

Élek és történnek a dolgok

Itt vagyok, csak nagyon úgy néz ki, hogy én téli blogger leszek. Amióta megjött a jóidő szinte semmi időm nincs a gép előtt ülni. De ez így van jól. Most alszik a pocok és már a főzéssel is megvagyok, úgyhogy összefoglalom az elmúlt időt. Végre elkezdhettünk a telekre járni, ami azzal is jár, hogy egy csomó olyan dolgot kellett megcsinálni, ami gyerekbiztossá teszi az ottlétet. Kezdve attól, hogy eddig nem volt kerítés, hát most elkezdtük bekeríteni, bár csak szakaszosan, mert drága a drót és baromi nagy a telek. Közel 200 méter kerítést kell kihúzni. Jelen pillanatban 75 méternél tartunk, de ez már elegendő ahhoz, hogy pockot biztonságosan szabadon lehessen engedni. Már majdnem kész a faház is, ami meg azért kell, hogy komfortosabban érezhessük magunkat és ne azzal teljen el egy óránk, hogy az edddig használt lakókocsiból kipakoljuk a nem odavaló dolgokat, de eddig muszály volt ott tárolnunk mert nem volt más. Most végre van egy másik kis házikó, ahol berendezhettem magamnak egy kis konyhát a hűtőmmel és főzőlappal, így a lakókocsi jelenleg hálóhelyiségként és ruhásszekrényként funkcionálhat. Mindenesetre azt veszem észre, hogy Zénó legalább annyira élvezi a nomád telken töltött órákat, mint mi. A hétvégén megyünk ki, mert tuját ültetünk végig a kerítéshez, szép meló lesz. Én meg gulyást főzök a rendesen dolgozó kertészeknek. Telekről ennyi.


Melissám közben betöltötte a 14. életévét és ennek örömére sütöttem neki egy playboynyuszis tortát, íme:
Következik majd a Húsvét képekben és néhány mókás kép Zénóról. Most mennem kell.