2009. június 22., hétfő

Brékó-brékó

Panasznak eleget téve, íme közel egy hónap után jelentkezem. Már ideje volt. És sajnos még csak nem is a telek vette el minden időmet, hanem...magam sem nagyon tudom. De lássuk mi történt ebben a közel egy hónapban.
Múlt hétvégén Pesten voltunk. Sajnos képes beszámolóval nem tudok szolgálni, mert ugyan elvittük magunkkal a fényképezőgépet, csak éppen egy árva képet nem csináltunk. Fő célunk az állatkert volt, ahol szombaton meg is jelentünk, bár gyanúm beigazolódott, hogy Zénó még kicsi hozzá. Így okosan megszemlélt minden állatot (persze csak az állatkert felét tudtuk bejárni, mert elfáradt), de a minden állatnál megkérdezte, hogy mikor megyünk az állatkert játszóterére, mert neki hőn áhított vágya, hogy csúszdázzon. A játszótéren meg ő volt az egyetlen aki egy hatalmas adag sz..ba tenyerelt, így tehát irány a wc, hogy jó alaposan megmossuk, hiszen még csak sejtésem sem volt milyen állat végtermékét sikerült megtalálni. Erős a gyanúm, hogy macska sz.r volt. Aztán jött az álommanó, és ekkor már a játszótér is elvesztette hatalmas varázsát. Meglátogattuk rokonainkat és barátainkat is Vácon, mindenhol jól érezte magát, de én azt hiszem, hogy túl sűrű volt neki a program. És valószínűleg az utolsó nap erős hisztijei és nyűgössége már azt a vírusfertőzést vetítette elő, ami rögtön kimutatta fogafehérjét, amikor hazaértünk. 39,3 fokos lázzal, hűtőfürdővel és erős anyai aggódással járt. Szerencsére a könyvben írt 3 napot nem haladta meg. Most már jól van. És tetézte minden gondját, hogy pont a betegsége alatt már el kellett kezdenem neki a pupillatágítást, mertma megnézte a szemorvos, ugyanis néha kicsit kancsalítani láttuk őfelségét. Ennek mai eredménye, hogy kicsi királyfimnak minuszos, cilinderes szeme van, tehát nem fog helyrejönni és szemüveges lesz. Most feladva a lecke, hogy egyáltalán sikerüljön vennünk neki ilyen picurka szemüveget és utána következő leckeként megtanítani neki viselni. Nem lesz egyszerű egyik lecke sem állítólag.
Egyébként kisfiam jól van és minden nap elkápráztat minket éles eszével, amit már akár kamuzásra is felhasznál. Gyönyörű körmondatokban beszél és felnőtteket megszégyenítő szókinccsel. Nagyon szépen tanul meg mondókákat, bár még kisebb segítséggel tudja őket elmondani, de nem hiszem, hogy emiatt szényenlenie kell magát egy kétéves gyereknek. nagyon ügyes, nagyon okos, nagyon szép. Azt mondják tiszta anyja...:))))
Most még hátravan, hogy erőteljes lúdtalpát megmutassuk egy ortopéd orvosnak, mert rendesen gágog.
Pesten vásároltunk neki gyönyörű napszemüveget, szép rucikat és egy biciklissisakot. Anya meg kiélvezte magát az Ikeában.
Majd még jelentkezem, hogy mit sikrült intéznünk szemüveg ügyben, mert szeretném, ha nagyon szép szemcsit sikerülne vennünk gyönyörű kis fejére.

0 megjegyzés: