2009. május 5., kedd

Torta, május 1., szülinap és egyebek


Íme a Hello Kitty-s tortám. Következő 3 hét múlva, ami virág, katica vagy pillangó lesz. Keresztfiam bedurvult és bejelentette, hogy batman-es kell neki júniusban....lehet, hogy egy pókemberest bevállalok...assszem.
Május 1-jén nem voltunk majálisozni sajna, mert unokatesóm ballagott, az is marha aki erre a napra teszi, de mindegy, így pocok otthon maradt apával és csak alvás után csatlakoztak hozzánk. Mimánál voltunk, ahol valami van a levegőben, mert a napokban több irtózatos balesetet okozott magának és anyu tárgyainak Zé. Először bemelegítésként kiborított egy nagy doboz tejport, beporozva az egész konyhát. Majd teleszórta a lakást keksszel és miután a szőnyegre pottyant darab miatt mi seprűért loholtunk ő egy elegáns mozdulattal jóóóól beletaposta a szőnyegbe. Csak úgy lazán. Aztán ezután csípőből felborított egy egyötvenes virágtartót, aminek a tetején lévő virág kerámaitálban volt (nem kicsiben) és kb. 2 cm-re a fejétől apró darabokra tört. Ja és egy borzasztó éles és bökős virág lévén, ahogy én utána kaptam (hiába) azóta a karom ezen csata nyomait viseli. Majd a fárasztó nap végén kisfiam egy laza mozdulattal magára rántotta a TV-t, ami működés közben jól pofára esett szintén cm-ekkel mellette. Ijesztő volt, még lecseszni se bírtuk úgy megijedtünk. Persze a nagy riadalom után azért járt a fejmosás. Ő meg legörbült szájjal csak azt kérdezte: Mé' micsinyátam? Szóval erről ennyit. Fiam elemében van, úgyhogy leht, hogy egy darabig nem megyünk vendégségbe, mert pocok pusztítóként viselkedik. Persze itthon nem, csak másnál.
Vasárnap a hello kittys torta kapcsán, illetve a Rebeka szülinapja kapcsán:)) Ildiéknél voltunk szülcsinapcsizni. Jó volt. És ennyi. Majd írok egy 2 éves statuszt.

4 megjegyzés:

Perec írta...

szülcsinapcsizni, váááá:D
Nagyon frankó tortákat nyomsz, jövőre te fogod csinálni Nixonét...ezt így kijelentő módban :D
Zé azér' elég ügyes gyerek...otthon azért nem rombol, mert mindent úgy pakoltál, hogy ne legyen baj...gondolom!
csók

Zéri írta...

nem pakoltam én semmit, bár itthon nem is olyan érdekesek bizonyos dolgok. Szülcsinapcsi szó levédve Melissa által. :)))
Szólj csak jövőre és csinálok Nixonnak tortát, és ha gondolod a te szülcsinapcsidra is nyomok majd egy Pink Panthert. Puszi

Perec írta...

az jó lesz!!! ha addig bele nem halok ebbe a szülcsinapcsi szóba :D aztán a torta ajcsi lesz? :D majd megkajcsizom az egészet vááááááááááááááá
ja, és telcsin majd hívlak :D

Zéri írta...

köszcsi, puszcsi
ja, és nem halálos a szülcsinapcsi szó, én is túléltem, bár rezgett a léc.