2009. július 26., vasárnap

Azóta a bizonyos naap óta Zénó csak bilibe pisil és ma reggel már az éjszakai pelusban sem volt pisi. A délutániban már azóta nem volt, hogy elkezdett bilizni. Nagyon hamar már a kaki is bilibe került és tegtnap és ma már a WC-be pakolta, így megkönnyítette számomra az eltüntetést. Így tehát beigazolódott az a szóbeszéd, hogy az első bilizés után nagyon hamar fog leszokni a pelusról. Nagyon örülök neki, mert a sok pelus sokba kerül, bár most meg berüháztam neki néhány alsónacira, mert féltem tőle, hogy sűrűn kelll majd cserélni. de nem. Sajnos (vagyis nem is annyira, mert így sokáig jók lesznek)az ő édes pici popsijára a legkisebb gatyó is nagy, de majd belenő. Vettem neki egy boxert is, ha csajozni menne az a menő. (vagy nem?)
Sopron:
Istenien éreztük magunkat. Pénteken elmentünk a Fertő-tóra és beteljesült a vágya, és hajóztunk. Mi felnőttek még egy fokkal jobban élveztük. Szerencsére a fél ötös járatot választottuk, így nem haltunk meg a hőségtől. Gyönyörű volt. Képeket majd teszek fel később, most nincs kedvem.
Ja és mi csajok (barátnőmmel) megnéztük a Harry Potter 6. részét. Jó volt, bár nekem mindig hatalmas csalódás első körben, mert mindig azt várom, hogy visszaadja azt az érzést amit a könyv keltett bennem és az sosem sikerül. Sok minden kimarad, sok minden másképp van benn, és sok minden van benn, ami a könyvben nincs is, ja és sokmindennek több jelentősége van a filmben és sok szerintem sokkal jelentősebb dolog el van hanyagolva. De végülis alapvetően jó volt.
Na mára ennyit egy kicsit döglök, amíg a fiúk alszanak.

2 megjegyzés:

Perec írta...

tapsvihar Zénónak!!! Nixon a nappali szobatisztaság után 2 héttel lett ágytiszta...ezt csak úgy mondom :D
puszi, jó nyaralást Sopronban!

Perec írta...

hal és ló, mi van veletek???