2010. május 31., hétfő

Bejelentkezés

Sok időm ugyan nincs, de néhány szó, hogy jól vagyunk. Bár ma a front vagy valami miatt Samu és Zénó is nyűgösebb, de majd csak kibírjuk valahogy.
Samu jó baba és még mindig csak eszik és alszik nagyrészt (kivéve ma). A kórházból 3330 grammal hoztam haza 16-án és most 3780 grammot nyom. Kicsit aggódtam a múlt héten amikor csütörtökön áttért a két cicis evésre, de aztán megnyugodtam, hogy hát ha akar, akkor 2 ciciből eszik, csak legyen. Azért megdumáltam a védőnővel, hogy kapok egy biankó tápszerreceptet, csak hogy nyugodtabb legyek, hogy a gyermekem akkor sem fog éhen halni, ha egyik pillanatról a másikra nem lenne tejem. Bár tudom, hogy ez nem így lesz, de mégis megnyugtat ha lapul egy recept a tatyó alján. Egyenlőre minden oké, de hát jobb félni, mint megijedni. A pelenkakészlet olyan mértékben fogy, amire már nem is emlékeztem. És ráadásul sokszor kicseszik velem, és egy etetés alatt 3 pelust cserélek, mert mindhármat telefossa. (bocs) Már rutinosan ugyan az első pelust nem cserélem, hanem irány egyből a cicire, aztán egy-két nyalintás a cicin és rotyog a gatya, aztán pelus és cicicsere és ha szerencsém van akkor így is marad.
Most viszont mennem kell, mert nagyobbik uralkodócsemetém azt a parancsot adta, hogy kapcsoljam ki a gépet. Majd jövök.

Ja, még néhány szó. Vasárnap megszületett Kriszti barátnőm kislánya SAROLT 3860 grammal és 53 cm-el. Jó nehéz szülés volt, éjjel 1-től másnap délután 4-ig vajúdott és a kiscsaj még a kezéz is kidugta a feje mellett, de kibírták és minden oké. Kriszti fejéről meg majd néhány nap alatt eltűnnek a bevérzések. :)Puszi nekik és Isten hozta Saroltot a mi kis világunkban. Legyen boldog élete.

0 megjegyzés: