2009. február 24., kedd

Bejegyzéseim gyakorisága hűen tükrözi azt, hogy mennyire nőtt meg kisdedem igénye a társas játékokhoz, és hogy mennyire csökkent le az alvásideje. És ugye abba a kevés időbe, míg alszik az édes addig egy csomó olyan dolog vár rám, ami éber tekintete alatt nem kivitelezhető. Ma együtt öntöztük a lépcsőházban a virágokat és rá kellett döbbennem, hogy ezt a tevékenységet is alvásidőre kell beiktatnom, mert ugye csak néhány alkalommal kaptam szívinfarktust, amikor kisfiúm bőszen elindult a lépcsőn lefelé, mert úgy gondolja, hogy az neki nagyon megy. Én nem úgy gondoltam. És mellette nem kicsit úsztattuk el a lépcsőházat. Most alszik, írok egy pár percig, aztán jöhet a vasalás.

Kisfiam 3 napja edénybe (tegnap bili volt az edény) pisil, bár csak este fürdés előtt. Miután rájöttünk apával, hogy mik is azok a foltok nap-mint nap a kádkilépőkön, úgy gondoltuk, mivel úgyis vizeletvétel volt soron, hogy meglesem azt a pillanatot, amikor őfelsége a víz csurgásának hatására lepisili a kádkilépőt és edényt tettem alá. Bejött. Így tegnap vizeletvizsgálatra is tudtunk vinni anyagot, és tegnap este lecseréltema kifertőtlenített margarinosdobozt a bilijére. Abba is remekül ment és nagyon boldog volt, pláne, hogy apával percekig tapsoltunk és dícsértük. Talán jó első lépés a szobatisztaság felé. Bár állva nyomja, ahogy a nagyok...
Szombaton születésnapi zsúron voltunk, Donát unokatesó egy éves lett. Egész jól viselte Zé, annak ellenére, hogy itthon már kisebb világháború zajlott, hogy az ajándékok nem az övéi, és ő egyébként sem fog kapni, viszont Donát tengernyit. Hát nem értette drágám, de jól viselte, főleg, hogy segített Dodónak kicsomagolni az ajándékokat és így ő játszhatott mindegyikkel. Képek:


Az ünnepelt tortája....na, ez nem érdekelte Zénót...


Az ünnepelt és a torta...



...és két kép a kalózról...

0 megjegyzés: